dinsdag 18 augustus 2009

Staatssecretaris Jan Kees de Jager op Eurekaweek!




Beste leden van, en geïnteresseerden in het CDJA Rotterdam,

Morgenmiddag, woensdag om 14.00 uur, zal staatssecretaris van Financiën Jan Kees de Jager een bezoek brengen aan de stand van het CDJA Rotterdam tijdens de Eurekaweek! Dit ter promotie van de CDJA Rotterdam Innovation Award. Degene die het meest innovatieve idee inlevert wint een diner met Jan Kees de Jager (zie bijlage)! Uiteraard mogen alle leden van het CDJA Rotterdam hier ook aan mee doen. Tijdens zijn bezoek aan onze stand, mét de brute CDJA Chevy, zal hij in gesprek gaan met de nieuwe studenten over o.a. innovatie en de zaken waar hij zich als staatssecretaris mee bezig houdt.

Heb je hem altijd al eens willen ontmoeten, dan is dit je kans! Het is wel aan te raden om op tijd te komen gezien de drukke agenda van de staatssecretaris i.v.m. de begrotingsbesprekingen die weer in volle gang zijn. De informatiemarkt vindt plaats op de campus van de Erasmus Universiteit (Burgermeester Oudlaan 50).

Evenals gisteravond, zal er vanavond ook weer om 21.30 uur geflyerd worden bij de Maassilo (metro Maashaven of tram 2) om de CDJA Rotterdam Innovation Award onder de aandacht te brengen. Als je graag met ons mee zou willen flyeren, dan ben je van harte welkom!

Met vriendelijke groet,

Alex Hallema
CDJA Rotterdam

www.cdja.nl/rotterdam
http://cdja-rotterdam.hyves.nl
www.twitter.com/CDJARotterdam

Geen opmerkingen: