maandag 24 augustus 2009

Eurekaweek 2009 succes!




Namens het CDJA Rotterdam wil ik allereerst iedereen bedanken voor zijn hulp en inzet (in welke zin dan ook, zoals het flyeren, standopbouw, ontwerpen flyers, organisatie etc.) tijdens de Eurekaweek. Ik denk dat we kunnen spreken van een geslaagde week, waarin we een stukje naamsbekendheid en zichtbaarheid van het CDJA Rotterdam hebben laten zien en hebben neergezet.


We hebben op maandagavond en dinsdagavond met vele vrijwilligers geflyerd bij de verschillende activiteiten van de studenten en studentenverenigingen. Daarnaast zijn we met de CDJA Rotterdam Innovation Award als PJO in ieder geval innovatief geweest. Het hoogtepunt was natuurlijk het bezoek van Jan Kees de Jager.

Staatssecretaris Jan Kees de Jager vond het ook heel geslaagd en is langer gebleven dan we verwacht hadden. Hij is met vele verschillende studenten in gesprek gegaan en heeft mede gezorgd voor de zichtbaarheid. Daarnaast heeft hij nog een toespraak mogen houden voor de studenten op de Erasmus Universiteit. Uiteindelijk waren we tijdens de informatiemarkt met ongeveer 12 vrijwilligers en dat heeft mij in ieder geval blij verrast. Al die vrijwilligers hebben de gehele dag met verschillende mensen gesproken, die zeker geinteresseerd zijn (geworden) in het CDJA Rotterdam.
Uiteraard hopen we dat er vele goede en innovatieve ideeen zullen worden opgestuurd, maar vooral dat er een flinke aanwas van nieuwe leden zal komen. In ieder geval kunnen we al wel melden dat er nieuwe leden aangemeld zijn, maar in welke aantallen is nog niet bekend. Zodra we hier meer over kunnen mededelen, zullen we dit gelijk doen.


Zoals jullie wellicht allemaal al wel weten had John zich bij het opruimen van de stand aan de binnenkant van zijn onderarm gesneden. EHBO was vlakbij en ik ben daarna vrijwel gelijk met John en Jeroen naar het Erasmus MC gereden. Het was gelukkig niet al te diep. Er zitten nu 7 hechtingen in, naar ik heb begrepen van John. Het was allemaal een beetje ongemakkelijk, maar het gaat goed met hem. Hij heeft een blijvende herinnering overgehouden aan de Eurekaweek 2009! I

In deze Eurekaweek heeft het CDJA Rotterdam in ieder geval een blijvende herinnering achter gelaten in Rotterdam en heeft de schouders eronder gezet. Uiteraard zijn wij dit ook van plan in de aanloop naar de verkiezingen in maart 2010!

Ik heb niet iedereen meer persoonlijk kunnen bedanken, maar bij deze (alsnog/nogmaals) allemaal bedankt voor jullie hulp en inzet!

Met vriendelijke groet,

Alex Hallema
Secretaris en vicevoorzitter CDJA Rotterdam

Geen opmerkingen: