maandag 7 september 2009

Be InspiR’d


Help LOKAAL en vul de enquette in!

Je kent ze wel, mensen die door een bijzonder verhaal, potentie, talent en/of succes mensen nabij of op afstand, inspireren. Mensen die het vermogen hebben anderen te prikkelen het beste uit zichzelf te halen. Wij noemen deze mensen inspirators. Ook in Rotterdam hebben we veel mensen die hun steentje bijdragen en een positief gevoel uitstralen naar hun omgeving. De gemeente Rotterdam vindt het belangrijk dat deze mensen meer zichtbaar worden in de stad, zodat ze anderen kunnen enthousiasmeren en motiveren.

Om dit initiatief vorm te geven is LOKAAL gestart met het project Be InspiR’d. Het doel van dit project is het zichtbaar maken en stadsbreed inzetten van inspirators. Om het project succesvol te laten verlopen is jouw mening van groot belang. Wij zijn benieuwd wat je precies onder een inspirator verstaat, welke kenmerken een inspirator heeft en door wie je zoal bent geïnspireerd.

Als je op deze link http://www.enqueteviainternet.nl/Enquete_Inspirator1 klikt, dan vindt je een korte vragenlijst. Het invullen kost u hoogstens drie minuten. De uitkomsten van dit onderzoek zullen bijdragen aan een heldere definiëring van het begrip inspirator. Tevens geeft het ons inzicht in de aan te brengen focus binnen het project. Jouw bijdrage is van grote waarde voor de vormgeving van het project. Wij willen je vriendelijk verzoeken om voor 8 september de vragenlijst in te vullen.

Bij voorbaat dank!

Alex Hallema
CDJA Rotterdam

Geen opmerkingen: