donderdag 10 september 2009

ALV CDJA Rotterdam



Op 8 oktober as zal de Algemene Ledenvergadering van het CDJA Rotterdam plaats vinden. Jij als CDJA-er kan hierbij aanwezig zijn. Graag zelfs. Tenslotte is jouw stem (mede) bepalend.

Op deze avond zal de nieuwe voorzitter gekozen worden door de leden. Het bestuur van het CDJA Rotterdam heeft Ruben Mink voorgedragen. Ruben Mink is op dit moment beleidsmedewerker bij de Rotterdamse JongerenRaad en secretaris van de Program Commissie van het CDA Rotterdam.

Ruben Mink:
Ruben Mink is 19 jaar en woont, werkt en studeert in Rotterdam. In de Rotterdamse Jongerenraad is hij het tweede bestuurslid Adviezen. Hij probeert binnen die functie om onderwerpen die jongeren aangaan aan de orde te stellen bij de politiek. Dit doet Ruben samen met Ramon door het schrijven van adviezen en te zorgen dat de politiek niet alleen maar over jongeren praat, maar vooral ook met jongeren praat! Uiteindelijk is dat de beste manier om problemen op te lossen en jongeren in Rotterdam de plek te geven die ze verdienen. Ruben ziet het als een uitdaging om zich hiervoor in te zetten en is altijd bereikbaar als jij ook je steentje bij wilt dragen!

Afscheid Rob Snijders:
Tijdens deze ALV zullen we ook afscheid gaan nemen van Rob Snijders. Rob is lange tijd voorzitter geweest van het CDJa Rotterdam. Onlangs heeft hij een baan geaccepteerd als Politiek Assistent van de Rotterdamse CDA wethouder Peter Lamers. Hij moest dus vanaf dat moment stoppen als voorzitter. Uiteraard had het CDJA Rotterdam nooit zover geweest als nu het geval is zonder (onder andere) Rob.

Afscheid Daniel van den Bogaard:
Tijdens deze ALV zullen we ook afscheid gaan nemen van Daniel. Daniel is lange tijd bestuurslid geweest en verantwoordelijk geweest voor ledenbinding en het organiseren van de (politieke) borrels. Daarnaast was hij ook lid van de commissie ledenbinding van het CDA Rotterdam.
Daniel kan zijn taken als bestuurslid niet langer combineren met zijn werk en heeft helaas dus moeten besluiten te stoppen met zijn bestuursfunctie. Ook van Daniel zullen we deze avond dus op gepaste wijze afscheid nemen.

Aanvang 20:00uur
Adres:
Rotterdamse JongerenRaad
Westblaak 107
3012 KG Rotterdam

Komt dus allen en laat je (jongeren) stem horen!

Met vriendelijke groet,

Alex Hallema
CDJA Rotterdam

Geen opmerkingen: