maandag 7 september 2009

Arrestaties bij gabberfeest Hoogvliet

Beter te vroeg dan te laat!

De Rotterdamse politie heeft zaterdag vier arrestaties verricht na een vechtpartij bij het gabberfeest Megarave in de deelgemeente Hoogvliet. Uit vrees voor ongeregeldheden met hooligans werd de bijeenkomst op festivalterrein De Heerlijkheid om half negen ’s avonds beëindigd. De politie was extra alert na het ontspoorde strandfeest in Hoek van Holland, waar twee weken geleden rellen uitbraken en een 19-jarige bezoeker werd gedood door een politiekogel.

Goed dat hier zo is ingegrepen. Al kan ik me best voorstellen dat de organisatie niet blij is geweest met de ingekorte tijd. In eerste instantie zou het feest tot 23:00 uur duren en moest nu op last van de burgemeester om 20:30 eindigen.

Wederom was het nooit goed geweest. Als het tot later door was gegaan en er waren zaken weer enorm fout gegaan, had Aboutaleb het uiteraard weer verkeerd gedaan. Nu moest het 2,5 uur eerder stoppen en is het ook weer niet goed. Ik denk dat de organisatie blij mag zijn, dat het feest überhaupt mocht doorgaan. Het had niets gescheeld of het hele feest had afgeblazen moeten worden.

In ieder geval heeft Hoogvliet laten zien dat ze zaken onder controle hebben kunnen houden en toch hebben kunnen zorgen dat het feest doorgang kon vinden!

1 opmerking:

Online Pharmacies zei

The authorities must take proper measures if the situation is so unstable.