maandag 7 juni 2010

Fractievoorzitter Alex Hallema bedankt DB!

Uiteraard bedankt de CDA fractie in de eerste plaats haar eigen Dagelijks Bestuurder Marianne v/d Ham.


Wij kennen Marianne natuurlijk al wat langer en hebben altijd enorme waardering en bewondering voor haar bevlogenheid en haar duidelijke visie op zaken. Uiteraard hadden wij graag gezien dat ze door had kunnen gaan met besturen. Er liggen zaken op stapel, die in het belang van de Hoogvlieter absoluut doorgang moeten vinden. Dit is geen wens, maar absolute noodzaak. Zij zag daar de waarde en het belang van in en nu moeten we maar hopen dat het nieuwe DB dat ook ziet. Zij heeft in anderhalf jaar tijd in ieder geval een duidelijke visie weten uit te dragen en heeft bewezen dat ze op haar plek was binnen het DB. Dat moeten de nieuwe DB-ers nog maar bewijzen! Uiteraard zijn wij/ik ook blij met haar als raadslid en kunnen wij ons geen beter raadslid wensen

Er komen pittige en belangrijke jaren aan en dan heb je iemand nodig met inhoud, ervaring, kennis en visie en dat zijn eigenschappen die zij absoluut heeft! Marianne, ook jij bedankt voor je inzet de afgelopen anderhalf jaar en met onder andere jou in de huidige fractie gaan wij er hard tegen aan de komende jaren!


De CDA fractie heeft Kees van Pelt leren kennen als een man die trots is op Hoogvliet en die het balang van de Hoogvlieter altijd voorop heeft staan. Hij is jarenlang het gezicht geweest van de deelgmeente Hoogvliet en dat heeft hij met overtuiging gedaan. Jarenlang heeft de raad hem kunnen volgen in de uitvoering van zijn werk en nu kan en mag hij dit doen bij de nieuwe voorzitter, vanuit zijn nieuwe rol als raadslid. De CDA fractie wenst Kees daarbij veel succes en plezier en hoopt dat hij diezelfde trots voor Hoogvliet vast houd in zijn werk als raadslid!


De CDA fractie heeft Jacqueline Cornelissen leren kennen als iemand die zich voor 200% inzet voor de Hoogvlieters. Ze verdient absoluut een compliment met een hoofdletter en een uitroepteken als het gaat om zaken voor elkaar krijgen. Dat blijkt maar weer eens uit de 16,7 miljoen euro die (onder andere) zij heeft binnen gehaald, waarmee diverse projecten veilig gesteld zijn. Er is altijd veel te doen geweest over communicatie, maar dat zegt lang niet alles over de samenwerking. De samenwerking tussen ons zit volgens mij prima en ik hoop dat we dat de komende jaren kunnen voortzetten. Namens de CDA fractie enorm bedankt voor al je werk en inzet!


De CDA fractie wil het voormalige DB bedanken voor haar inzet in de afgelopen jaren. Jullie hebben een duidelijke en goede basis gelegd voor Hoogvliet en daar mogen we trots op zijn!

Namens de CDA fractie


Alex Hallema
Fractievoorzitter CDA Hoogvliet

Geen opmerkingen: