woensdag 17 maart 2010

Commissie: uitslag Rotterdam geldig

De verkiezingen van 3 maart in Rotterdam zijn rechtmatig verlopen, ook al zijn er onregelmatigheden geconstateerd die in strijd zijn met de wet. Dat concludeert de Commissie Onderzoek van de Geloofsbrieven.

De commissie deed uitgebreid onderzoek
 na het verloop van de verkiezingen. De commissie presenteerde het advies woensdagmiddag aan de gemeenteraad en adviseert de leden de verkiezingen geldig te verklaren. De Rotterdamse raad komt woensdagavond om 20 uur bijeen om een definitief oordeel te vellen.

Ik hoop dat er nu overgegaan kan worden naar het vormen van een nieuw stadsbestuur, want hier wordt Rotterdam niet beter van en de Rotterdammer helemaal niet.

Ik hoop ook echt dat Leefbaar nu gaat accepteren dat ze verloren hebben in de stad van PvdA en dat ze zich gaan richten op Rotterdam en het belang van de Rotterdammers. Dit is wat ze steeds hebben geroepen en laat ze dat dan nu gaan doen.

In de deelgemeentes weten de afdelingen van Leefbaar gelukkig een stuk beter hoe dit moet. Daar gaat men door en accepteert men de uitslagen zoals ze nu zijn. Laat de stad nu eens een keer een voorbeeld nemen aan die deelgemeentes!!!

Bron: www.rijnmondnieuws.nl

Geen opmerkingen: