woensdag 17 maart 2010

CDJA Rotterdam grootste CDJA-afdeling in Nederland!

Vandaag werd bekend dat het CDJA Rotterdam de grootste CDJA-afdeling in Nederland is met 105 leden. Het CDJA Rotterdam heeft
er de afgelopen jaren alles aan gedaan om meer jongeren aan zich te binden en dat is gelukt! We hebben hier veel tijd en energie in gestoken, o.a. door het organiseren van maandelijkse borrels, debatavonden, flyeren tijdens evenementen en een actieve deelname aan de Rotterdamse Jongeren Raad.

Ook is de samenwerking met het CDA Rotterdam steeds beter geworden. Dit heeft er o.a. aan bijgedragen dat onze ex-voorzitter, Ruben Mink, op nummer 2 van de kandidatenlijst stond van de gemeenteraad bij de afgelopen verkiezingen en nu zelfs in de raad komt! Ook Alex Hallema en Kirsten van der Vlies zijn in de (deel)raad terecht gekomen. Een mooi resultaat van onze inspanningen!

Samen met onze (toekomstige) jongerenkandidaten en leden kan het CDA Rotterdam de komende 4 jaar aan de bak. Het huidige bestuur wil alle voormalige bestuursleden bedanken voor hun inzet en enthousiasme in de afgelopen paar jaar; zonder jullie was dit niet mogelijk geweest. Bedankt!

Bron: www.cdja-rotterdam.nl

Geen opmerkingen: