dinsdag 9 februari 2010

MINISTER DONNER BRENGT WERKBEZOEK AAN HOOGVLIET














Zaterdag 13 februari brengt minister Donner, Sociale Zaken en Werkgelegenheid, op verzoek van CDA-Hoogvliet, van 14.00 tot 15.00 uur een werkbezoek aan Hoogvliet. De minister bezoekt het Training & Cursus Centrum BV (TCC) aan de Klompenmakerstraat 125/127 in Hoogvliet.

TCC Hoogvliet neemt een belangrijke plaats in op het gebied van uitzenden van personeel in de industriële sector. Daarnaast is TCC een trainingscentrum dat gespecialiseerd is in het verzorgen en ontwikkelen van industriële opleidingen op het gebied van veiligheid.

Tijdens het bezoek krijgt de minister een presentatie van Alex Hallema
 (nr. 3 op de kieslijst) over de werkzaamheden van TCC Hoogvliet en wat het bedrijf betekent voor de omgeving.

Daarnaast is minister Donner geïnteresseerd in het plan Okénomie. Ed van de Peppel (fractievoorzitter CDA en nr. 2 op de kieslijst) presenteert het door het CDA ingediende en raadsbreed aangenomen plan. Okénomie bestaat uit een beursvloer en een banenmarkt waar zowel maatschappelijk ondernemende bedrijven als vrijwilligersorganisaties aan mee werken. Bij de uitvoering werken de Hoogvlietse ondernemers, bedrijven, UWV en SoZaWe nauw samen.

Voor de bijeenkomst van 13 februari zijn dan ook de verschillende partijen, waaronder de Hoogvlietse ondernemers uitgenodigd.


Geen opmerkingen: