maandag 15 juni 2009

Vertrek Leonard Geluk

CDJA betreurt vertrek Wethouder Geluk

Het zal duidelijk zijn dat het CDJA Rotterdam het jammer vindt dat CDA Wethouder Leonard Geluk zijn functie als wethouder neerlegt. De Rotterdamse politiek moet het na 15 jaar zonder deze betrokken en gedreven politicus doen. Jammer, maar wel begrijpelijk.

Naar de gemeenteraadsverkiezingen van 2010 toe is het enorm jammer dat je zo’n bekend gezicht kwijt raakt binnen de partij. Aan de andere kant heeft Leonard het tijdig aangegeven en is gelukkig open en eerlijk geweest, waardoor de partij op zoek kan naar een vervanger.

Alex Hallema: “De mogelijkheden die Geluk op jonge leeftijd al werden geboden, bood hij ons als jongeren ook en daar zijn we hem dankbaar voor. Het is een betrokken man, bij de leden, de fractie, de jongeren, maar vooral ook bij de burgers en daar gaat het binnen het CDA om. Hij staat dichtbij de mensen, wat hem de afgelopen jaren zeer zichtbaar en productief heeft gemaakt. Uiteraard staan wij achter zijn beslissing, maar vinden het wel enorm jammer. Wij hadden graag de verkiezingen met hem ingegaan, maar dat zal nu met een ander moeten gaan gebeuren. Onduidelijk is nog wie dat zal moeten gaan doen, maar ik ga er vanuit dat de partij al bezig is met zoeken naar die vervanger en dat snel een naam bekend zal zijn. Uiteindelijk moet men voor een partij kiezen en niet voor een persoon!

Wij wensen Leonard Geluk in ieder geval; enorm veel succes in zijn nieuwe functie. Als hij net zo productief en betrokken is bij zijn nieuwe baan, zoals hij dat in Rotterdam is geweest, twijfelen wij daar geen moment aan!

Geen opmerkingen: